Pregled vozni park se sastoji iz 3 glavna pregleda: VUČNA, PRIKLJUČNA VOZILA i VOZAČI. Pregled za vučna I priključna je sličan i ima 4 podmenija, dok pregled vozači ima spisak svih vozača prijavljenih MGSI-u od strane korisnika koje je moguće odštampati. U svim pregledima postoji mogućnost sortiranja po koloni i mogućnost pretrage putem seachbar-a. Pregledi za vučna i priključna vozila imaju iste podmenije i to: vozni park, ističe sertifikat u narednih 30 dana, ističe zakup u narednih 30 dana i ističe lizing u narednih 30 dana.

  1. Vozni park – je pregled u kome se mogu videti sva vozila koja se trenutno nalaze u voznom parku. Klikom na dugme “Otvori” korisnik može videti osnovne podatke o vozilu i to: datum registracije, datum kada ističe sertifikat, broj bodova koliko nosi vozilo, itd.
  2. Ističe sertifikat u narednih 30 dana – je pregled u kome se može videti vozilo kojem ističe sertifikat u narednih 30 dana, kako bi ga unapred pripremio na vađenje novog sertifikata.
  3. Ističe zakup u narednih 30 dana – je pregled u kome se može videti vozilo kojem ističe zakup u narednih 30 dana, kako bi ga unapred pripremio na produžetak zakupa.
  4. Ističe lizing u narednih 30 dana – je pregled u kome se može videti vozilo kojem ističe lizing u narednih 30 dana.