obnovite pretplatu

Na koji način možete obnoviti pretplatu?

Ukoliko već imate pretplatu na eITP Šalter servis, obnavljanje iste možete izvršiti putem eITP Pay web aplikacije. Preduslov za obnovu pretplate putem ove aplikacije je da imate aktivnu pretplatu. Pretplatu možete obnoviti mesec dana pre isteka. Ukoliko ne obnovite pretplatu u ovom roku, molimo da nam se javite putem mail-a eitp@e-smartsys.com.

Klikom na link ispod (“eITP Pay”) možete se direktno povezati na servis kako biste obnovili pretplatu. Molimo Vas, pripremite sertifikat (ubačen u računar) i PIN za autentikovanje prilikom logovanja.

eITP Pay

Po uspešnom logovanju na aplikaciju u okviru taba Moj paket imate mogućnost pregleda trenutne pretplate koju imate i datum do kada ista traje. 

Obnovu pretplate možete izvršiti u okviru taba Ponuda.

Klikom na dugme Naruči otvara se novi prozor sa detaljima narudžbenice.

Pored obnove osnovne pretplate u ovom koraku možete odabrati i dodatnu uslugu Premijum podrške. Upišite e-mail adresu za slanje predračuna. Klikom na dugme Naruči u okviru prozora narudžbenice, poručićete željeni paket usluga.

Po završetku ove akcije otvara se tab Porudžbine gde možete da vidite podatke o aktuelnoj porudžbini. U okviru ovog taba imate opciju pregleda predračuna (klikom na dugme Predračun) kao i opciju da obrišete porudžbinu (klikom na dugme Obriši porudžbinu).

Nije moguće formirati više od jedne aktivne porudžbine u okviru jednog pravnog lica. 

konsultacija

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Za sve nedoumice naš prodajni tim Vam je na raspolaganju. Kontakt mail: eitp@e-smartsys.com